Skip links

Om

Om os

Hos Signatur Biler finder du kompetent og jordnær rådgivning til dit næste bilkøb. Vi sætter en ære i en ærlig handel og godt købmandskab, og du kan trygt forvente høj service og kvalitet hos os.

Signatur Biler er drevet af Jonas Sørensen og Thomas Holst Juul. Du kan være sikker på en tryg og god oplevelse når du handler med Jonas, som altid sætter kunden først med rådgivning og service i øjenhøjde.

I er altid velkomne til at kigge forbi på Vejlevej 107 i Stouby for at se vores udvalg af biler, prøvekøre den bil I har set på eller blot ønsker en snak. Vi står altid klar til at finde den helt rigtige bil til jer. I tilfældet af at den endnu ikke er på lager, så hjælper vi gerne med at finde den rette. Har du spørgsmål eller en forespørgsel, kan du altid kontakte os.

Kontakt

Jonas Sørensen

Indehaver


Jonas er ansvarlig for salg og indkøb af biler, og med over 7 års erfaring sikrer han, at bilernes kvalitet lever op til vores høje standarder for salg.

js@signaturbiler.dk
21 49 76 36

Thomas Holst Juul

Indehaver


Thomas har mere end 25 års erfaring som automekaniker og driver til dagligt værkstedet TH Automobiler, som samarbejder med Signatur Biler om kvalitetssikring af bilerne samt eventuelle reparationer.

th@signaturbiler.dk

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse